-
- -
0

Szolgáltatásaink

Tanácsadás

Egy otthon kialakítása sosem egyszerű feladat, így érdemes már a tervezési folyamat során a lehető legkézelfoghatóbban összeszedni elképzeléseinket. Legyen szó wellness berendezéseinkről ( jakuzzi vagy szauna ), vagy szaniterekről széles termék palettánkon biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Prémium minőség, egyedi tervezés, exkluzív kivitelezés, hogy a lehető legkülönbözőbb elképzelések megvalósításában közre működhessünk. Keresse bizalommal munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdésben. Technika segítségnyújtással, termék információval, készlet információval, logisztikai kérdéssel, forduljon hozzánk segítségért. Várjuk szíves érdeklődését e-mailben vagy telefonon keresztül.

E-mail: info@relaxfactory.hu   |

Pályázat

Amennyiben az Ön létesítménye pályázati összeget nyert el és számlaképes megbízható szolgáltatót keres forduljon felénk bizalommal.

A legújabb Otthonfelújítási Támogatás lehetőséget nyújt otthona korszerűsítésére költött összeg után visszatérítésre. Ennek keretében a kormány a felújítási költségek felét visszatéríti maximum 3.000.000 Ft összegig. Ezt a támogatást természetesen fürdőszobája felújítására és korszerűsítésére is igénybe veheti, akár a wellness kiegészítők tekintetében is.
Bővebb tájékoztatásért keressen bennünket.


Értékesítés

Webáruházunkban Wellis prémium szaniter és wellness termékeket talál. A Wellis nem csak országos szinten, hanem egész Európában méltán népszerű, hiszen a márka egyet jelent a megbízható minőséggel és az exkluzív megjelenésével. Ezt a minőséget szeretnénk elvinni az Ön otthonába is.  A kiterjedt belföldi hálózat és a több mint 300 külföldi partner jelenti a garanciát a minőségre. A nagyobb részletektől a legapróbb kiegészítőkig (hidromasszázskád, mosdó, csaptelep, zuhanylefolyó) minden megtalálható termékeink között.

Szeretné elvinni otthonába a wellness szállodák nyújtotta szolgáltatásokat?
Kínálatunkban széles választékban találhatóak különböző jakuzzi és szauna termékek prémium minőségben.

Jó szívvel ajánljuk termékeink bármelyikét leendő vásárlóinknak, és készséggel segítünk a személyre szabott termékválasztásban.


Szállítás

A szállítás ideje termékenként eltérő lehet, költsége egységes: minden termékünkre ingyenes

Pontos szállítási időről érdeklődjön elérhetőségünk egyikén:

E-mail: info@relaxfactory.hu  |  Mobil: 

Termékeinket a lehető legrövidebb határidőval szállítjuk!

Személyes átvételre is van lehetőség előzetes egyeztetés alapján (akár hétvégén is)
 

      

Garancia

Minden termékünk rendelkezik garanciával (bizonyos termékeinknél 5 – 10 de akár 30 év garancia is elérhető), élvezze a garancia adta biztonságérzetet. Termékeinkre nem jellemző a meghibásodás de azon ritka esetekben gyors és megbízható módon élhet garancia igényével. A lehető leggyorsabban igyekszünk segíteni abban, hogy újra teljes körűen és zavartalanul használhassa berendezését.
A pontos garancia időket minden termékünknél megtalálja.

Garancia érvényesítés: 

Szolgáltatás igénybevételéhez kérjük őrizze meg a termékről kapott számlát. A garancia érvényesítéséhez az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:

E-mail: info@relaxfactory.hu  |  Mobil: